Pyöräsuunnistus 2022

Siilin Latu ry

Pyöräsuunnistus 2022

Alue: Siilinjärven kunta

Rastiselvitys

Pyöräsuunnistuksen rastipaikat ovat leikkikenttiä, uimarantoja, liikunta ja taukopaikkoja.

Infoa suunnistuksesta löytyy seuran facebook ja kotisivuilta osoitteista: siilinlatu.suomenlatu.org tai puhelinnumerosta 044 – 218 5280. Pyöräsuunnistukseen liittyvää materiaalia jaetaan Siilinjärven Pääkirjastossa, Intersport Siilinjärvi ja K-Market Herkkupadassa.

Huom. valokuvat on otettu keväällä. Rasteja ei ole merkitty luontoon. Rasteja voi etsiä vapaasti valittavassa järjestyksessä ja ajankohtana. Suunnistus päättyy 31.8 2022. Kaikkien osallistuneiden kesken arvotaan esinepalkintoja. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Lataa pyöräsuunnistuksen tulostettava ohje ja palautekuponki tästä

Lataa tulostettava pyöräilykartta kaudelle 2022 tästä

Lataa tulostettava versio pyöräsuunnistuskuvista vuodelle 2022 tästä.