AJANKOHTAISTA PYÖRÄILYSTÄ

Tiistain pyöräilyt jatkuvat koko kesän, joka tiistai ja kerran kuukaudessa lauantaisin on pitempi lenkki ,50-110 km. Tiistaisin lenkit on n.25-40 km. Lenkille lähdetään Fontanellan p-alueelta, tiistaisin klo 18.00 ja lauantaisin klo 9.00. Infoa pyöräilystä löytyy täältä facebookista, yhdistyksen kotisivuilta, Uutis-Jousi Pienet Kuulumiset ja kysyä voi numerosta 0442185280.
Olemma mukana valtakunnallisessa pyöräilyn Kilometrikisa2022. Ilmoittautua joukkueeseen voi Kilimetrikisa.fi sivun kautta. Joukkueen nimi on Siilin Latu ry ja koodi Siilin Latu 2022.
Kesäkkun alussa käynnistyi Pyöräsuunnistus. Rastit on sijoitettu Siilinjärven eri lähiöihin joten reitti sopii hyvin niin perheille kuin kaikkille muille pyöräilystä kiinnostuneille. Osallistumalla voit voitta esinepalkintoja kauden lopuksi. Lisää tietoja suunnistuksesta tulee Toukokuun lopulla. Pyöräilykausi päättyy syyskuussa.