Suomi Meloo 2022

Vuosi 2021 jää yhdistyksen historiaan toisena vuotena, jolloin Suomi Meloo -tapahtumaa ei päästy toteuttamaan.
Ei liene yllätys, että meidän hartain toiveemme uudelle vuodelle on, että viimeinkin saisimme viedä tapahtuman suunnitelmat teutukseen saakka. Tällä hetkellä tilanne ei pandemian osalta näytä kovin lupaavalta, mutta onneksi kesäkuuhun on vielä reilusti aikaa. Toki haastavat tartuntaluvut vaikeuttavat työtämme nyt, kun valmistelujen tahdin pitäisi olla kiivaimmillaan. Mutta teemme voitavamme, että kesäkuun toisella viikolla reissu palveluineen on täällä itäisimmässä Suomessa valmiina teitä varten.
Tässä vaiheessa tärkeimpiä ehtoja meille ja erityisesti reitn varren palveluja tuo aville yhteistyökumppaneillemme on tapahtumaan osallistuvien melojien määrä. Ilmoittautumiet painottuvat ”normaalinakin vuotena” myöhälle kevääseen, joten kannustaaksemme teitä aikaisempaan ilmoitt autumiseen olemme valmistelleet uudistuksia tapahtuman hinnoitteluun. Periaate tulee olemaan
siis se, että mitä aiemmin ilmoittaudut mukaan, sen halvemmalla pääset. Yksityiskohtaiset edot tästä kootaan nettsivuillemme, joiden kautta ilmoittautuminenkin tapahtuu.
Sellaisin ajatuksin kohti vuotta 2022! Täällä Ilomantsissa on nyt lunta ja pakkasta, Viinitornikin on kevyen kuuran peitossa. Toivottavasti ensi kesäkuussa päästään kilistelemään tuolla huipulla 36. Suomi Meloo –
tapahtuman kunniaksi!

Ilmottaudu siis mahd. pian Miikalle 050 321 3144. Miika hoitaa ilmoittautumiset eteenpäin.