Hiihtolomapuuhaa – koko perheen jäälinnatempaus Siilinjärvellä!

Nyt on luvassa mukavaa puuhaa kaikille siilinjärveläisille! Hiihtolomaviikon ajan 8.3.–14.3. rakennetaan upea jäälinna Fontanellan taakse (tarkempi paikka Kasurilantien ja Sorakujan väliin jäävä viheralue).
Jäälinna on yhteisötaideteos, jonka tekemiseen voi osallistua kuka tahansa ja teos muotoutuu tekijöidensä mukaan! Jääkalikoita voi jäädyttää kotona tai Perheentalolla avoimessa leikkitoiminnassa vkolla 9. Jääkalikat voi tuoda paikalle vkolla 10. Linnan muotoilu on vapaa, mutta muistetaan tehdä siitä turvallinen, ettei se voi kaatua kenenkään päälle. Pidetään myös turvaväli toisiin seurueisiin.

Jäälinnan ympärillä on myös liikunnallisia toimintapisteitä kaikenikäisille. Voit osallistua tapahtumaan sinulle sopivana ajankohtana. Paikan päällä on ohjeet linnan tekemiseen. Katso myös tapahtumailmoitus facebookista.

tempauksen takana ovat: Siilinjärven Perheentalo, MLL Siilinjärven paikallisyhdistys, Tatu ry Vauhti hanke ja Siilinjärven kunta