PYÖRÄRETKI TURUN JA AHVENANMAAN SAARISTOON 5.-9.7.2020

Siilin Latu järjestää pyöräretken saaristoon 5.7.-9.7.2020. Retki alkaa ja päättyy Turkuun. Osanottajat matkustavat omilla kyydeillä Turkuun. On mahdollista että lähtijöiden kesken järjestetään kimppakyytejä. Pyörät kulkevat Turkuun huoltoauton mukana. Tarkemmin matkan yksityiskohdista sovitaan kun lähtijät on selvillä.
Retken hinta on 260 euroa/hlö. Hinta sisältää seuraavat asiat:
– majoitukset ja aamupalat
– huoltoauton käytön matkan aikana
– pyörien lauttamaksut
Tiedustelut ja ilmoittautuminen puhelin numeroon 0442185280 tai sähköposti, msilander1@gmail.com, viimeistään 15.6. Mukaan mahtuu 20 henkilöä. Lista täytetään ensin Siilin Ladun jäsenistä ja jos henkilöluku jää vajaaksi mukaan otetaan ”naapuri”seurojen jäseniä ilmoittautumisjestyksessä.