Eetun völjyssä Laturastille (Tapahtuma siirtyy koronaviruksen takia)

Eetu Kemppanen (iliman iitä) on kokenut retki- ja erämies.

Alustavasti tapahtuma siirtyy loppukesään. uusi ajankohta ilmoitetaan myöhemmin.

Lähde Eetun völjyssä Laturastille.

Laturastilla (Huvikummuntie 45, Siilinjärvi) koko perheen retkeilytapahtuma. Tule kuulemaan Eetun kokemuksia ja vinkkejä lasten ja nuorten kanssa retkeilyn saralla. Häneltä saat hyvät ohjeet ja käytännönläheiset vinkit siihen, miten reissusta jää käteen muutakin kuin kyyneleet.

Eetu on retkeillyt ja eräillyt lapsuudestaan lähtien, ja yönyli reissuilla hän on kulkenut jo 12-vuotiaasta. Nykyisin Eetu on puoliammattimainen eräopas ja hän on tullut tunnetuksi YouTube-kanavastaan Eetun völjyssä – Elämänmakuista eränkäyntiä, jolla on tällä hetkellä yli 14 000 aktiivista seuraajaa.

Tapahtuman ohjelma

13:00 – 13:30 – Tutustumista retkeilyvälineisiin
13:30 – 14:00 – Eetun eka sessio (nuotiota sun muuta)
14:30 – 15:00 – Aikuisten luento sisällä ja halukkaille lapsille ohjattua ohjelmaa
15:00 – 16:00 – Eetu jakaa nimikirjoituksia (vapaata keskustelua)